PowerMama Programma Online

PowerMama® Programma bij CrossFit2712 in Zoetermeer

CrossFit 2712 biedt in samenwerking met de Core Academy het PowerMama® trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling. Ook dit programma wordt online gegeven via Zoom!

Wat houdt het in?

Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Het is een combinatie van theorie en trainen. Je leert dus veel over je lijf tijdens deze bijzondere periode en waar je op moet letten tijdens het sporten. Daarnaast gaan we natuurlijk ook lekker fysiek aan de slag.

Voor wie?

Het PowerMama® programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Vrouwen die al enige tijd sporten, maar klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook welkom om mee te doen.

Wanneer?

De cursus duurt 8 weken en wordt elke donderdag gegeven van 19:00 – 20:00 uur. De volgende ONLINE cursus start op woensdag 6 mei a.s.

Waar?

Tijdens de coronacrisis wordt de opleiding online gegeven via Zoom en train jij lekker vanuit je eigen huis of tuin.

Kosten

Voor deze cursus betaal je € 100 voor 8 lessen.

Aanmelden

Stuur mij een berichtje of bel 06-48592738 en ik neem snel contact met je op.