Over mij

Ik ben Yousra, moeder van mijn drie zonen: Janoa (13), Malik (9) en Zinho (7) en al 20 jaar de vrouw van Rodny. Ik woon en werk in Zoetermeer.

Als personal trainer en gewichtsconsulent help ik moeders gezond en fit te worden én blijven. Waarom moeders? Omdat ik zelf een moeder ben ik weet hoe groot de uitdaging is goed voor jezelf te zorgen als je het heel druk hebt. Mijn missie is dat alle moeders veilig, verantwoord en met plezier kunnen trainen. Zodat ze lekker in hun vel komen te zitten fysiek én mentaal.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness. Samen met collega Josine (zie foto) heb ik Core Academy opgericht. Core Academy verzorgt opleidingen over training en coaching tijdens en na de zwangerschap voor fitness professionals. Ook hebben wij het PowerMama® Programma ontwikkeld wat in licentievorm af te nemen is. Zelf geef ik met veel plezier PowerMama® in Zoetermeer.

Naast mijn werk in de sport ben ik ook ervaringsdeskundige bij de Parnassia Groep. Meer hierover kun je lezen op: www.yousrajaddour.nl

OPLEIDINGEN:
NASM
Crossfit Level 1
Core Conditioning Trainer
CIOS Sport- en beweging
Fitness Trainer A
Groepsles instructeur
Functional & Shape Trainer
Zwanger & Fit Trainer
Gewichtsconsulent
Vrouwen en hormoonklachten

and many more to come!